Home Smiješno Odmarao je na kauču, a onda je ugledao svoje nove prijatelje

Odmarao je na kauču, a onda je ugledao svoje nove prijatelje

2828
SHARE

Dugo je bio nanerviran i nervozan , dok s enisu pojavili oni

On je pit bull koji je bio malo frustriran proteklih nekoliko godina. Odnosno dok njegovi vlasnici nisu doveli nove članove u porodicu – a Ozzy je tada dobio sve što je ikada želio.

Mačiće sa kojima će se igrati i za koje će se brinuti.

NJegova porodica živi u Kaliforniji i udomili su ga prije 3 godine. Uvijek je dobijao ljubav od mame, tate i njihovo troje djece – ali ne od njihovog mačka Norma.

Ozzy je pokušavao da postane prijatelj sa Normom otkad je došao. Ali Norm nije htio da ima išta sa njim.

To je tužno jer je Ozzy otvoren i razigran. Ali ne mora vam više biti žao tbog Ozzya. On je nedavno dobio nove prijatelje.

U junu, Ozzyeva porodica je dobila mačku Winnie. Ona je živjela na ulici i Ozzyevi roditelji je nisu mogli gledati samu i napuštenu, pa su odlučili da je udome.

Dva mjeseca kasnije, Winnie je okotila 5 mačića. Za Ozzya je to bilo ostvarenje sna i izgleda da je ozbiljno shvatio ulogu strica.

Čim Ozzy čuje da mačići plaču, dotrči do njih da provjeri jesu li dobro i to znatno utiče na njegovo raspoloženje.

“Otkad smo dopustili Ozzyu da ima kontakt sa mačićima, on je neizmjerno sretan,”kaže njegova mama.

Winnie također voli Ozzya.

Najveći problem je šta će se desiti kada porodice udome mačiće. Četiri mačića već imaju nove domove u koje će otići, a Winnie i Troublemaker, jedan od mačića za sada ostaju.

Ozzyeva mama kaže da ni u jednom trenutku nije prestao da iskazuje ljubav, a izgleda da sada dobiva zauzvrat više nego ikada.